Efter seks års forsøg:
Farvel til 'smart i en fart'-projekter i folkeskolen - goddag til det lange seje træk
A.P. Møller Fonden gav i 2014 en milliard til efteruddannelse i folkeskolen og regnede dengang med at pengene ville være uddelt nu. Men der er stadig en kvart milliard tilbage, og en ny midtvejsstatus om erfaringerne fra de seks år viser, at skoleudvikling kræver tid, tæt samarbejde og vidensdeling på tværs af kommunegrænser.
Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.
Det startede med en milliard kroner til efteruddannelse og udvikling i folkeskolen. A.P. Møller Fonden satte de mange penge af tilbage i 2014. I dag er tre fjerdedele af pengene givet ud til i alt 174 initiativer.
Ældste
Nyeste
Mest anbefalede
Skriv kommentar
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
I en ny rapport giver en ekspertgruppe nedsat af regeringen en række anbefalinger til, hvordan samfundet gradvist kan genåbnes. På skoleområdet er den klare opfordring at begynde med de mindste klassetrin. Vi giver her et overblik over de vigtigste pointer.
Hvis den ældste årgang ikke skal forlade folkeskolen med en svagere faglighed end normalt, er der brug for en hjælpepakke, mener Konservatives Mai Mercado. Den kan eksempelvis indeholde midler til ekstra lærerhjælp.
Det er for tidligt at lægge sig fast på, hvad der skal ske med sommerens afgangsprøver, mener Danmarks Lærerforening. Forskningschef Andreas Rasch-Christensen kalder det uetisk, hvis eksaminerne forløber, som de plejer.
Skriv kommentar