0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Erik Petersen/Ritzau Scanpix
Foto: Erik Petersen/Ritzau Scanpix

Ritt Bjerregaard (til højre) afskediges som undervisningsminister og afløses midlertidigt af Knud Heinesen (i midten). Ritt Bjerregaard takker personalet og fælder en tåre. Afskedigelsen sker på grund af at hun, under en officiel rejse til Paris, havde brugt 60.000 kr i løbet af 13 dage. Blandt andet havde hun indkvarteret sig på Hotel Ritz, et af Europas dyreste hoteller, samt lejet en limousine da hun skulle lede en delegation til en UNESCO-konference.

Ritt gør regnebrættet op: »Det kan godt være, at der har været lidt for meget slendrian i undervisningen«

Som undervisningsminister tog Ritt Bjerregaard opgøret med den sorte skole. Det var nødvendigt dengang, men i dag er der brug for andre initiativer, mener en af dansk skolepolitiks mest centrale skikkelser. Hun fælder samtidig en hård dom over forløbet i 2013, som var »katastrofalt«.

FOR ABONNENTER

Nysgerrig?

Denne artikel er for Skolelivs abonnenter. Hvis du gerne vil læse flere artikler på Skoleliv, kan du få et godt tilbud til dig eller din arbejdsplads her

Få et tilbud
  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage