Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Hvordan kan ledelsen styrke naturfag? Det er emnet for en række temadage.
Foto: Jacob Ehrbahn/Ritzau Scanpix

Hvordan kan ledelsen styrke naturfag? Det er emnet for en række temadage.

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kalender: Temadage om læringscenteret og ledelse af naturfag

Politiken Skoleliv giver dig overblik over skolearrangementerne i denne uge – og i den kommende tid.

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Onsdag og torsdag arrangerer Undervisningsministeriet temakonference om, hvordan kommuner og skoler kan bruge det pædagogiske læringscenter i skolernes udvikling. Temakonferencen foregår onsdag i Vejle og torsdag i København. Læs mere.

Torsdag holder Undervisningsministeriet, Astra og Skolelederforeningen temadag om, hvordan ledelse kan bidrage til at løfte naturfagsundervisningen. Torsdag foregår det i Vejle. 30. april holdes en lignende dag i København og 2. maj i Skørping. Læs mere.

Torsdag er der travlt i Folketinget, hvor politikerne ventes at vedtage et nyt forslag om trivselsmålinger. Med lovforslaget indføres trivselsmålinger på FGU-uddannelserne, ligesom det fastslås, at kommunerne skal bruge Undervisningsministeriets redskab til at måle trivsel i folkeskolerne. Det skal sikre bedre beskyttelse af elevernes data.

Torsdag er der også 2. behandling af lovforslaget, som skal sikre mere praksisfaglighed i grundskolen, samt 2. behandling af lovforslaget, der dels skal give frie grundskoler mulighed for at åbne afdelinger i nabobyer, dels strammer tilsynet og reglerne for donationer.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Nysgerrig?

Denne artikel er for Skolelivs abonnenter. Hvis du gerne vil læse flere artikler på Skoleliv, kan du få et godt tilbud til dig eller din arbejdsplads her

Få et tilbud

Forsiden