Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Riisager afsætter 65 millioner til at løfte talentfulde elever

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

De mest talentfulde elever i grundskolen og på ungdomsuddannelserne skal i højere grad stimuleres og udfordres.

Det mener undervisningsminister Merete Riisager (LA), som derfor tirsdag præsenterer en ny talentindsats. Hun mener, at talentindsatsen i dag ofte er tilfældig og baseret på ildsjæles arbejde. Derfor er der brug for en samlet plan.

»Alle børn og unge med et særligt talent fortjener at blive mødt af en målrettet, strategisk talentindsats, som giver dem blod på tanden til at dyrke deres talent. Med indsatsen skal vi skabe en kultur, hvor det er lige så ’sejt’ at være dygtig til et fag som til fodbold,« siger Merete Riisager i en pressemeddelelse.

Der er afsat 65 millioner kroner i alt fra 2019 og fire år frem til indsatsen, hvor der blandt andet skal etableres en ny national talentenhed, som skal stå for en samlet national indsats og opbygge en struktur, der sikrer geografisk og faglig dækning af talentindsatser. Den nationale enhed skal også sørge for vidensdeling, og at der iværksættes nye indsatser.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Nysgerrig?

Denne artikel er for Skolelivs abonnenter. Hvis du gerne vil læse flere artikler på Skoleliv, kan du få et godt tilbud til dig eller din arbejdsplads her

Få et tilbud

Forsiden