Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Vi går ind i uge seks, eller rettere Uge Sex, som i år sætter fokus på grænser og gensidig respekt.
Foto: Sex og Samfund

Vi går ind i uge seks, eller rettere Uge Sex, som i år sætter fokus på grænser og gensidig respekt.

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kalender: Skak, sex og grænser på skoleskemaet

Politiken Skoleliv har samlet en lang række af det nye års skole-arrangementer.

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Vinteren går på hæld, foråret nærmer sig...

... og vi træder ind i intet mindre end Uge Sex. Her vil skoler landet over sætte fokus på sex under temaet 'grænser på skemaet'. I år stiller Uge Sex hermed skarpt på børn og unges intime grænser og gensidig respekt i forhold til køn, krop og seksualitet.

Tirsdag inviterer Børns Vilkår til konference om børns digitale dannelse i Fællessalen på Christiansborg. Her vil emner som dataetik, digital tillid og mediernes betydning blive belyst og diskuteret, og arrangementet rundes af med en paneldebat med blandt andet den politiske chef for Facebook i Norden og Benelux, Martin Ruby, formand for Medierådet for Børn og Unge Anne Mette Thorhauge og politisk ordfører og børneordfører i Alternativet Carolina Magdalene Maier.

Onsdag byder på endnu en konference, som Microsoft og Tænketanken DEA afholder. Konferencen sætter fokus på, hvordan man styrker børns interesse for STEM ( Discplinerne Science, Technology, Engineering og Math). Arrangørerne vil desuden præsentere en helt ny analyse, som stiller skarpt på børn og unges interesse for IT og STEM. Den såkaldte vidensalon finder sted i Fiolstræde i København.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Nysgerrig?

Denne artikel er for Skolelivs abonnenter. Hvis du gerne vil læse flere artikler på Skoleliv, kan du få et godt tilbud til dig eller din arbejdsplads her

Få et tilbud

Forsiden