Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

KL om fyring af Arne Eggert: »Vi er ikke inde i et felt, hvor vi snakker om overgreb eller noget strafbart eller noget kriminelt«

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det er af hensyn til konkrete medarbejdere, at KL ikke ønsker at oplyse, hvorfor direktør Arne Eggert er blevet opsagt med øjeblikkelig varsel. Det siger kommunikationschef Ida Thuesen Nielsen til Politiken Skoleliv:

»Vi kan ikke sige særlig meget mere om det, primært fordi der har været medarbejdere involveret, og de har ikke ønsket, at det skulle være offentligt, og det respekterer vi. Dem skal vi passe ordentlig på, og derfor vil vi ikke give detaljer,« siger kommunikationschefen og tilføjer, at man heller ikke internt har meldt noget ud om, hvad sagen konkret handler om, og hvilke medarbejdere der har været involveret.

»Jeg kender for eksempel heller ikke deres identitet,« siger Ida Thuesen Nielsen.

Hun understreger, at der ikke ligger en strafbar handling til grund for fyringen:

»Vi er ikke inde i et felt, hvor vi snakker om overgreb eller noget strafbart eller noget kriminelt. Vi er inde i noget adfærd, som ikke er passende, når man har en direktørstilling i et hus som vores.«

Hun oplyser, at KL’s øverste ledelse blev opmærksom på sagen i begyndelsen af sidste uge. Siden er den blev kørt sammen med husets tillidsrepræsentanter.

KL vil nu gå i gang med at lede efter en ny kandidat til direktørposten. Arne Eggert havde både ansvar for børn/dagtilbud, folkeskole, uddannelsespolitik, digitalisering og velfærdsteknologi.

I forhold til folkeskoleområdet oplyser Ida Thuesen Nielsen, at det blandt andet er kontorchef Peter Pannula Toft, som vil dække ind, indtil den nye direktør er fundet.

Det er ikke lykkedes Politiken Skoleliv at få kontakt til Arne Eggert.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Læs mere:

Forsiden