Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

5 styrker og 3 svagheder: Få overblik over evaluering af læreruddannelsen

Læreruddannelsen er lykkedes med at tiltrække ansøgere med højere karakterer. Men forskningen inddrages ikke nok på uddannelsen. Vi giver det fulde overblik over styrker og svagheder.

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Tirsdag blev den endelige evaluering af læreruddannelsen offentliggjort, og den bød både på gode og dårlige nyheder. Få overblik over de styrker og svagheder, der ifølge ekspertgruppen er på læreruddannelsen, her:

1. Parterne har arbejdet seriøst med at implementere ny læreruddannelse

Ekspertgruppen fremhæver det som en styrke, at professionshøjskolernes ledelser har arbejdet strategisk med at implementere de ændringer, der er formuleret som grundsten i den ny læreruddannelse fra 2013.

Ekspertgruppen anerkender også, at ledelsen og underviserne på professionshøjskolerne har arbejdet seriøst og professionelt på at realisere intentionerne bag reformen af læreruddannelsen.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Nysgerrig?

Denne artikel er for Skolelivs abonnenter. Hvis du gerne vil læse flere artikler på Skoleliv, kan du få et godt tilbud til dig eller din arbejdsplads her

Få et tilbud

Forsiden