Innovationsminister Sophie Løhde  (V) og beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) præsenterede onsdag regeringens ledelses- og kompetencereform 'En offentlig sektor rustet til fremtiden' på et pressemøde i Finansministeriet.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Innovationsminister Sophie Løhde (V) og beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) præsenterede onsdag regeringens ledelses- og kompetencereform 'En offentlig sektor rustet til fremtiden' på et pressemøde i Finansministeriet.

Nyheder

Overblik: Sådan vil regeringen forbedre ledelsen i den offentlige sektor

Flere brugertilfredshedsundersøgelser på institutionerne. Et rejsehold, som skal nedsætte fraværet i det offentlige. Og en årlig ledelsesuge. Det er nogle af de initiativer, som regeringen onsdag præsenterede som led i et udspil, der skal styrke offentlig ledelse.

Nyheder
FOR ABONNENTER

Regeringen har onsdag præsenteret et nyt udspil, der skal løfte kvaliteten af ledelse i det offentlige.

Udspillet  ’En offentlig sektor rustet til fremtiden’ er en opfølgning på de anbefalinger, som Ledelseskommissionen fremlagde i sommer.

Udspillet består af 22 konkrete initiativer. Blandt andet skal de nationale brugertilfredshedsundersøgelser udbredes langt mere på skoler, SFO’er og i dagtilbud. Og så vil regeringen nedsætte et rejsehold, som skal være med til at reducere sygefraværet i den offentlige sektor.

Få overblik over alle de 22 initiativer her:

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Prøv os gratis i 14 dage

Få adgang til Politiken Skoleliv med et gratis prøveabonnement

Ja tak

Forsiden