Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

19 naturvidenskabelige projekter har modtaget økonomisk støtte fra Novo Nordisk Fonden.
Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

19 naturvidenskabelige projekter har modtaget økonomisk støtte fra Novo Nordisk Fonden.

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

100 millioner til naturvidenskabelige projekter

Novo Nordisk Fonden har uddelt 100 millioner kroner til naturvidenskabelig uddannelse og formidling.

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

En videnskabsklub, hvor børn fra 4. til 6. klasse kan gå til science i deres fritid. Og et interaktivt virtuelt læringsmiljø om rummet, naturvidenskab og teknologi, som 7.-9. klasse kan gå om bord i.

Det er to af de i alt 19 projekter, der har modtaget støtte fra Novo Nordisk Fonden, som for første gang har uddelt støtte i åben konkurrence til uddannelse og formidling inden for naturvidenskab.

Fælles for projekterne er, at de alle har fokus på at skabe refleksion og begejstring om naturvidenskaben og udvikle den naturfaglige undervisning.

»Novo Nordisk Fonden finder det vigtigt at understøtte børn og unges naturfaglige læring, og vi er stolte af at bidrage til det store arbejde, der foregår på området. Vi har modtaget rigtig mange støtteværdige og kvalificerede ansøgninger fra virkelystne fagpersoner med opfindsomme projekter, og det har været en vanskelig opgave at prioritere blandt dem,« siger Berith Bjørnholm, der er leder af den nyoprettede afdeling for naturvidenskabelig uddannelse og formidling i Novo Nordisk Fonden.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Nysgerrig?

Denne artikel er for Skolelivs abonnenter. Hvis du gerne vil læse flere artikler på Skoleliv, kan du få et godt tilbud til dig eller din arbejdsplads her

Få et tilbud

Forsiden