Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Ny aftale: Læringsplatforme skal tilpasses de lempede Fælles Mål

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Undervisningsministeriet og KL har indgået en ny aftale, som skal sikre, at skolernes læringsplatforme afspejler, at de Fælles Mål sidste år blev lempet.

»Den nye aftale skal sørge for, at den politiske intention fra hele folkeskoleforligskredsen om mere frihed i Fælles Mål også bliver til virkelighed i læringsplatformene ude på skolerne. Her skal lærerne opleve en reel større frihed og fleksibilitet i deres daglige arbejde med læringsplatformene,« siger undervisningsminister Merete Riisager (LA) i en pressemeddelelse.

Da Fælles Mål sidste år blev lempet, var intentionen at give lærerne mere frihed til selv at tilrettelægge deres undervisning, men allerede under lovbehandlingen blev det påpeget, at læringsplatformene kunne forhindre, at lærerne reelt ville opleve nogen forandring.

I sommer anbefalede en arbejdsgruppe, at læringsplatformene blev justeret, så de afspejler de nye, lempeligere mål. Det er denne anbefaling, som aftalen mellem ministeriet og KL nu følger op på.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Nysgerrig?

Denne artikel er for Skolelivs abonnenter. Hvis du gerne vil læse flere artikler på Skoleliv, kan du få et godt tilbud til dig eller din arbejdsplads her

Få et tilbud

Forsiden