Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

DF afviser at forhandle folkeskole i Finansministeriet

Dansk Folkeparti mener, at forhandlinger om folkeskolen skal fortsætte i Undervisningsministeriet - ikke Finansministeriet.

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Dansk Folkeparti slår nu fast, at partiet ikke vil møde op til forhandlinger om folkeskolen, når de flytter fra Undervisningsministeriet over i Finansministeriet.

Det skriver Altinget.

»Vi har ingen intentioner om at forhandle i Finansministeriet. Ministeriet må gerne sende indbydelser, men forhandlingerne skal selvfølgelig fortsætte i Undervisningsministeriet under ledelse af undervisningsministeren. Det er derfor, at man har en minister til den slags,« siger DF's folkeskoleordfører, Alex Ahrendtsen, til Altinget.

Det var efter ønske fra Socialdemokratiet, at finansminister Kristian Jensen (V) i sidste uge overtog ansvaret for de aktuelle forhandlinger. Men modsat S er Alex Ahrendtsen tilfreds med den måde, undervisningsminister Merete Riisager (LA) har ført de hidtidige forhandlinger på.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Nysgerrig?

Denne artikel er for Skolelivs abonnenter. Hvis du gerne vil læse flere artikler på Skoleliv, kan du få et godt tilbud til dig eller din arbejdsplads her

Få et tilbud

Forsiden