Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Anders Bondo Christensen formand for Danmarks Lærerforening (DLF) og formand for Kommunale Tjenestemænd og Overenskomstansatte (KTO) forud for dagens resultatløse møde hos forligsmanden.

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bondo har tilbudt at trække sig som forhandler

Lærernes formand, Anders Bondo Christensen, har på de indre linjer tilbudt at trække sig som forhandler for de kommunalt ansatte.

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I den verserende nervekrig om de offentlige overenskomster fungerer Anders Bondo Christensen i disse uger som en af forhandlingernes helt centrale skikkelser.

Men på de indre linjer i fagbevægelsen har lærernes formand ved flere lejligheder tilbudt kollegerne i forhandlingsfællesskabet at træde et skridt ned og overlade posten som central forhandler for de kommunalt og regionalt ansatte til en anden person.

Anders Bondo Christensen forklarer, at han allerede i september første gang ventilerede tanker om at stoppe som chefforhandler i Forhandlingsfællesskabet.

»Vi har nogle valggrupper, og jeg sagde til formændene, at vi skal overveje i fællesskab, om det er det mest fornuftige, at jeg er i spidsen. Vi vidste godt, at der igen ville være fokus på hele lærerområdet, så det var naturligt, at vi vurderede, om det var det mest fornuftige, at jeg skulle stå i spidsen for Forhandlingsfællesskabet. I september var der ingen tvivl om, at det skulle jeg,« fortæller han.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Nysgerrig?

Denne artikel er for Skolelivs abonnenter. Hvis du gerne vil læse flere artikler på Skoleliv, kan du få et godt tilbud til dig eller din arbejdsplads her

Få et tilbud

Forsiden