Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Trivselsmålingerne sættes i gang igen

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til foråret skal folkeskoleeleverne igen svare på spørgsmål om ensomhed, mobning og undervisningsmiljø.

Undervisningsminister Merete Riisager (LA) har nemlig besluttet at genoptage trivselsmålingerne, efter de tidligere på året blev sat på pause, fordi der blev stillet spørgsmål ved brugen af elevernes data.

Og når målingerne gennemføres fra 20. marts til 31. maj, så er det med en afgørende ændring. Elever og forældre, der er utrygge ved brugen af de elektroniske data, kan nemlig vælge, at eleven gennemfører målingen på papir, hvor cpr-nummeret ikke registreres.

»Elever og forældre skal være trygge ved trivselsmålingerne. Derfor er jeg tilfreds med, at elever i folkeskolen og deres forældre nu kan vælge, at spørgsmålene bliver besvaret anonymt og på papir. Det er noget bøvl, men den bedst mulige løsning på kort sigt,« siger Merete Riisager i en pressemeddelelse. Hun fortsætter:

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Nysgerrig?

Denne artikel er for Skolelivs abonnenter. Hvis du gerne vil læse flere artikler på Skoleliv, kan du få et godt tilbud til dig eller din arbejdsplads her

Få et tilbud

Forsiden