Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) ved Folketingets åbning sidste år. (Foto: /ritzau/ Linda Johansen)

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) ved Folketingets åbning sidste år. (Foto: /ritzau/ Linda Johansen)

Nyheder

Kalender: Folketingets åbning, varieret skoledag og årets skolebyggeri

Få overblik over skolearrangementerne i de næste måneder.

Nyheder
FOR ABONNENTER

En af skolereformens store mål var at skabe en mere varieret skoledag. På en konference mandag i København sætter KL fokus på, hvordan det kan foregå i praksis. Programmet er i sig selv varieret og rummer temaer som den åbne skole, bevægelse, understøttende undervisning og faglig fordybelse. Se mere.

Tirsdag åbner Folketinget officielt. Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) holder åbningstale, og desuden fremlægger regeringen en plan for, hvilke lovforslag den planlægger at fremsætte i det kommende folketingsår.

I en lidt anden boldgade er der også tirsdag temadag om, hvordan kommunerne kan bruge digital rådgivning af unge. Center for Digital Pædagogik er arrangør for temadagen, der foregår i Viby. Læs mere.

Onsdag 4. oktober er der konference om fremtidens læringsrum, hvor årets skolebyggeri også vil blive kåret. Det er Nohrcon, som arrangerer konference i København. Læs mere.

Samme dag drager tillidsrepræsentanter fra en række fagforbund - blandt andet Danmarks Lærerforening og BUBL - til stormøde i Odense for at organisere protester med øget ulighed og forringelser i velfærden.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Prøv os gratis i 14 dage

Få adgang til Politiken Skoleliv med et gratis prøveabonnement

Ja tak

Forsiden