Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) ved Folketingets åbning sidste år. (Foto: /ritzau/ Linda Johansen)

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) ved Folketingets åbning sidste år. (Foto: /ritzau/ Linda Johansen)

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kalender: Folketingets åbning, varieret skoledag og årets skolebyggeri

Få overblik over skolearrangementerne i de næste måneder.

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

En af skolereformens store mål var at skabe en mere varieret skoledag. På en konference mandag i København sætter KL fokus på, hvordan det kan foregå i praksis. Programmet er i sig selv varieret og rummer temaer som den åbne skole, bevægelse, understøttende undervisning og faglig fordybelse. Se mere.

Tirsdag åbner Folketinget officielt. Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) holder åbningstale, og desuden fremlægger regeringen en plan for, hvilke lovforslag den planlægger at fremsætte i det kommende folketingsår.

I en lidt anden boldgade er der også tirsdag temadag om, hvordan kommunerne kan bruge digital rådgivning af unge. Center for Digital Pædagogik er arrangør for temadagen, der foregår i Viby. Læs mere.

Onsdag 4. oktober er der konference om fremtidens læringsrum, hvor årets skolebyggeri også vil blive kåret. Det er Nohrcon, som arrangerer konference i København. Læs mere.

Samme dag drager tillidsrepræsentanter fra en række fagforbund - blandt andet Danmarks Lærerforening og BUBL - til stormøde i Odense for at organisere protester med øget ulighed og forringelser i velfærden.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Nysgerrig?

Denne artikel er for Skolelivs abonnenter. Hvis du gerne vil læse flere artikler på Skoleliv, kan du få et godt tilbud til dig eller din arbejdsplads her

Få et tilbud

Forsiden