Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Frank Jensen: Folkeskolen skal være attraktiv for de ældste elever

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Når budgetforhandlinger på Københavns Rådhus begynder fredag, har byens overborgmester, Frank Jensen (S), en plan med til bordet, der skal gøre folkeskolen mere attraktiv for de ældste klasser. Det skriver Berlingske.

I alt vil Frank Jensen bruge 240 millioner kroner fordelt på fire år på en række tiltag, der skal sikre, at de ældste elever både bliver i folkeskolen og lærer mere.

»Der er især to problemer. Der er for mange børn, der mister motivationen for at gå i skole, når de kommer op i 7., 8. og 9. klasse. Mange synes simpelthen, at det er kedeligt at gå i skole. Samtidig er der alt for stor udsivning fra vores folkeskoler. Nogle børn har brug for et miljøskift og nye kammerater, når de bliver teenagere, og det behov skal vi være bedre til at imødekomme,« siger Frank Jensen til Berlingske.

Konkret foreslår Frank Jensen flere skoler kun for 7.-9. klasser; flere valgfag i udskolingen som f.eks. kodning og musik; målrettede tilbud for både de dygtigste elever og for dem, der har svært ved at lære.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Nysgerrig?

Denne artikel er for Skolelivs abonnenter. Hvis du gerne vil læse flere artikler på Skoleliv, kan du få et godt tilbud til dig eller din arbejdsplads her

Få et tilbud

Forsiden