Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Regeringen vil evaluere karakterskalaen

Regeringen har igangsat en evaluering af 7-trinsskalaen, der blev indført i 2006-2007

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Uddannelses- og forskningsministeriet og Undervisningsministeriet vil undersøge, om den ti år gamle 7-trinsskala lever op til de mål, den blev indført for at opfylde.

Evalueringen skal blandt andet se på, om der er gået inflation i karaktergivningenen, og om der er tilstrækkelig mulighed for at anerkende den ekstraordinære indsats i den nuværende skala.

Det skriver de to ministerier i en pressemeddelelse.

»Karakterer er et nyttigt redskab og bruges bredt i uddannelsessystemet. Derfor er det vigtigt, at de unge får en feedback, der rent faktisk afspejler deres præstation. Vi skal sikre, at skalaen fungerer efter hensigten, både for dem, der rejser ud i verden, og dem der uddanner sig i Danmark. Og ikke mindst for arbejdsgiverne. Derfor er der brug for en ny evaluering af skalaen,« udtaler undervisningsminister Merete Riisager (LA) i pressemeddelelsen.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Nysgerrig?

Denne artikel er for Skolelivs abonnenter. Hvis du gerne vil læse flere artikler på Skoleliv, kan du få et godt tilbud til dig eller din arbejdsplads her

Få et tilbud

Forsiden