Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kolding fyrer også skolechefen

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Skolechef Lars Svenson er fortid i Kolding. Et enigt økonomiudvalg har besluttet at indlede en afskedigelsessag mod skolechefen, skriver Jydske Vestkysten.

Fyringen kommer kort efter, at direktør for skoleområdet Helle Thiele blev afskediget på grund af et overforbrug på flere millioner.

Ud over overforbruget er det kommet frem, at skoleområdets øverste ledelse havde sat en stribe nye, dyre initiativer i gang uden at spørge politikerne i børne- og uddannelsesudvalget. Desuden gav det anledning til kritik fra flere politikere, at Lars Svenson - umiddelbart efter at politikerne havde vedtaget store besparelser som følge af overforbruget - bevilgede ekstra hjælp for millioner af kroner til 44 specialelever, skriver Jydske Vestkysten.

Politiken Skoleliv har været i kontakt med Lars Svenson, der ikke har nogen kommentar til sagen.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Nysgerrig?

Denne artikel er for Skolelivs abonnenter. Hvis du gerne vil læse flere artikler på Skoleliv, kan du få et godt tilbud til dig eller din arbejdsplads her

Få et tilbud

Forsiden