Efterskolerne skal have ny formand: Nuværende næstformand er eneste kandidat

På generalforsamlingen i weekenden skal Efterskoleforeningen vælge ny formand. Foreningens nuværende næstformand, Torben Vind Rasmussen, er den eneste kandidat, der stiller op.

Navne
FOR ABONNENTER

Det bliver et kendt ansigt i efterskoleverdenen, der overtager formandsposten, når Troels Borring træder tilbage efter 12 år på posten.

Foreningens nuværende næstformand, Torben Vind Rasmussen, er nemlig den eneste, der stiller op til at blive formand, og efter weekendens landsmøde og generalforsamling i Nyborg kan han dermed kalde sig formand.

Torben Vind Rasmussen har været næstformand siden generalforsamlingen sidste år, men han har også allerede erfaring med at være formand for foreningen. I efteråret fik Troels Borring nemlig konstateret en kræftsvulst i baghovedet, og under hans sygemelding har Torben Vind Rasmussen fungeret som formand.

Torben Vind Rasmussen var i 2009 med til at stifte Ryslinge Efterskole, som han siden har været forstander på. Siden 2011 har han også været forstander på Ryslinge Højskole. Skolen er nu i gang med at finde en ny forstander.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Prøv os gratis i 14 dage

Få adgang til Politiken Skoleliv med et gratis prøveabonnement

Ja tak

Forsiden