Aarhus Kommune ansætter to nye chefer på skoleområdet

Med to nye ansættelser er chefteamet i Børn og Unge-forvaltningen i landets næststørste by på plads.

Navne
FOR ABONNENTER

I november blev Martin Østergaard Christensen ny direktør for Børn og Unge-området i Aarhus Kommune. Og nu er han ved at sætte sit hold. Han har nemlig ansat to nye nye medlemmer af Børn og Unges chefteam. Det skriver Aarhus Kommune i en pressemeddelelse.

Den ene stilling går til Karina Møller, som bliver chef med ansvar for netværket på fritidsområdet og distrikt Nord. Karina Møller kommer fra en stilling som skole- og kulturchef i Dragør Kommune og har tidligere været skoleleder i København og Allerød.

Den anden stilling går til Lisbeth Schmidt Andersen, som er ansat som chef for netværket for specialpædagogik og specialtilbud samt for distrikt Sydvest. Hun kommer fra en stilling som centerleder for skoleområdet i Herning Kommune. Hun har desuden tidligere været skoleleder i Aarhus Kommune samt formand for Århus Skolelederforening.

Med de to ansættelser er chefteamet i Børn og Unge på plads. 1. februar tiltrådte Anne Merethe Løvmose som Børn og Unge-chef med ansvar for netværket for dagtilbud samt distrikt Syd, mens Stefan Møller Christiansen tiltrådte som ny netværkschef for skoler samt for distrikt Øst. 14. marts tiltræder desuden Susanne Hammer-Jakobsen som Børn og Unge-chef for netværket for sårbare børn samt distrikt Vest.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Prøv os gratis i 14 dage

Få adgang til Politiken Skoleliv med et gratis prøveabonnement

Ja tak

Forsiden