Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Cecilie Harrits fra Aarhus er ny næstformand i Skole og Forældre.
Foto: Skole og Forældre

Cecilie Harrits fra Aarhus er ny næstformand i Skole og Forældre.

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Skole og Forældre har valgt ny næstformand: Lærer og forlagsredaktør skal supplere formand

Skole og Forældres hovedbestyrelse har valgt ny næstformand, efter at den tidligere næstformand, Rasmus Edelberg, blev formand i november.

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

På et møde i weekenden har Skole og Forældres hovedbestyrelse valgt en ny, konstitueret næstformand for foreningen. Valget er faldet på Cecilie Harrits, der har en baggrund som lærer og en kandidatgrad i kunst og litteratur.

Hun skal danne fortrop for forældreforeningen sammen med den tidligere næstformand, Rasmus Edelberg, der i slutningen af november overtog posten som formand efter Mette With Hagensen.

Valget af Cecilie Harrits er i første omgang midlertidigt. Da næstformanden skal vælges på generalforsamlingen, kan hun dog blive endeligt valgt, når Skole og Forældre holder generalforsamling i efteråret.

Cecilie Harrits er i forvejen skolebestyrelsesformand på Samsøgades Skole i Aarhus og har været medlem af Skole og Forældres hovedbestyrelse siden 2016. Hun har blandt andet været med til at etablere Skole og Forældres nye lokalafdeling i Aarhus Kommune, som hun også er formand for.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Nysgerrig?

Denne artikel er for Skolelivs abonnenter. Hvis du gerne vil læse flere artikler på Skoleliv, kan du få et godt tilbud til dig eller din arbejdsplads her

Få et tilbud

Forsiden