Cecilie Harrits fra Aarhus er ny næstformand i Skole og Forældre.
Foto: Skole og Forældre

Cecilie Harrits fra Aarhus er ny næstformand i Skole og Forældre.

Navne

Skole og Forældre har valgt ny næstformand: Lærer og forlagsredaktør skal supplere formand

Skole og Forældres hovedbestyrelse har valgt ny næstformand, efter at den tidligere næstformand, Rasmus Edelberg, blev formand i november.

Navne
FOR ABONNENTER

På et møde i weekenden har Skole og Forældres hovedbestyrelse valgt en ny, konstitueret næstformand for foreningen. Valget er faldet på Cecilie Harrits, der har en baggrund som lærer og en kandidatgrad i kunst og litteratur.

Hun skal danne fortrop for forældreforeningen sammen med den tidligere næstformand, Rasmus Edelberg, der i slutningen af november overtog posten som formand efter Mette With Hagensen.

Valget af Cecilie Harrits er i første omgang midlertidigt. Da næstformanden skal vælges på generalforsamlingen, kan hun dog blive endeligt valgt, når Skole og Forældre holder generalforsamling i efteråret.

Cecilie Harrits er i forvejen skolebestyrelsesformand på Samsøgades Skole i Aarhus og har været medlem af Skole og Forældres hovedbestyrelse siden 2016. Hun har blandt andet været med til at etablere Skole og Forældres nye lokalafdeling i Aarhus Kommune, som hun også er formand for.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Prøv os gratis i 14 dage

Få adgang til Politiken Skoleliv med et gratis prøveabonnement

Ja tak

Forsiden