Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Foto: Henning Hjort
Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Troels Borring stopper som formand for efterskolerne

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Efterskoleforeningen skal have ny formand, når foreningen holder årsmøde til marts.

Troels Borring, som har været formand siden 2007, har nemlig besluttet at stoppe som formand. Det fortæller han i et interview i bladet Efterskolen.

Troels Borring har det meste af året været sygemeldt fra formandsposten, fordi han i foråret fik konstateret en kræftsvulst i baghovedet, som han efterfølgende har været i behandling for.

»Der er ingen tvivl om, at der kun er en grund til beslutningen, nemlig min sygdom. Jeg sagde på årsmødet sidste år, at jeg ville fortsætte til jeg havde besøgt samtlige efterskoler, men jeg mangler lige nu 40-45 skoler. Mit inderste ønske var at tage en periode mere og først stoppe i 2022, når jeg fylder 65. Det var min plan. Men den er nu ændret,« siger Troels Borring til efterskolernes blad.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Nysgerrig?

Denne artikel er for Skolelivs abonnenter. Hvis du gerne vil læse flere artikler på Skoleliv, kan du få et godt tilbud til dig eller din arbejdsplads her

Få et tilbud

Forsiden