Anne Vang stiller op til formandsposten i BKF. Her er hun fotograferet i 2012, da hun var børne- og ungeborgmester i København.
Foto: Torkil Adsersen / Ritzau Scanpix

Anne Vang stiller op til formandsposten i BKF. Her er hun fotograferet i 2012, da hun var børne- og ungeborgmester i København.

Navne

Anne Vang vil være formand for børne- og kulturcheferne

Navne
FOR ABONNENTER

Når Børne- og Kulturchefforeningen på torsdag holder generalforsamling i Nyborg, skal foreningens medlemmer vælge ny formand. Og kun én kandidat stiller op til posten, nemlig Anne Vang Rasmussen.

35-årige Anne Vang Rasmussen er direktør i Ballerup Kommune med ansvar for børn, unge og kultur.

Hun kom til Ballerup i 2015 fra en stilling som direktør på Niels Brock. Forinden havde hun en karriere som socialdemokratisk medlem af Københavns Borgerrepræsentation, hvor hun blev valgt ind fra 2006. Fra 2010-2013 var hun børne- og ungdomsborgmester.

Børne- og Kulturchefforeningen har haft et turbulent år, hvor den tidligere formand Jan Henriksen i foråret trak sig fra posten, efter han var blevet fritstillet fra sit job i Middelfart. Jan Henriksen havde forinden vakt opsigt, da han i Skoleliv frarådede skoleledere at blande sig i den offentlige debat.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Prøv os gratis i 14 dage

Få adgang til Politiken Skoleliv med et gratis prøveabonnement

Ja tak

Forsiden