Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Ministeriet udpeger ny chef for grundskoler

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Undervisningsministeriet har udpeget Lotte Groth Andersen som ny afdelingschef i Afdelingen for Grundskoler. Her skal hun lede en afdeling med cirka 20 medarbejdere.

»Jeg glæder mig til at lede Afdelingen for Grundskoler. Skolen er en af vores vigtigste samfundsinstitutioner, og det er et privilegium at få lov at arbejde med at skabe gode rammer for undervisningen af vores børn og unge. Det bliver en stor og spændende opgave at varetage sammen med de dygtige medarbejdere i Undervisningsministeriet og i samarbejde med de mange aktører, der arbejder i og omkring skolen,« siger Lotte Groth-Andersen i en pressemeddelelse.

Lotte Groth-Andersen er 45 år og uddannet i statskundskab fra Københavns Universitet. Hun har arbejdet i Undervisningsministeriet siden 2007, hvor hun kom til fra en stilling i Finansministeriet.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Nysgerrig?

Denne artikel er for Skolelivs abonnenter. Hvis du gerne vil læse flere artikler på Skoleliv, kan du få et godt tilbud til dig eller din arbejdsplads her

Få et tilbud

Forsiden