Jesper Fisker er udpeget som bestyrelsesformand for Københavns Professionshøjskole.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Jesper Fisker er udpeget som bestyrelsesformand for Københavns Professionshøjskole.

Navne

Tidligere departementschef i spidsen for kæmpe professionshøjskole

Navne
FOR ABONNENTER

Der venter en ny, stor opgave for den tidligere departementschef i Undervisningsministeriet og nuværende administrerende direktør i Kræftens Bekæmpelse, Jesper Fisker. Han er netop blevet valgt til at stå i spidsen for bestyrelsen på den nye uddannelsesinstitution, Københavns Professionsuddannelse.

Uddannelsen, der er et resultatet af en fusion af UCC og Metropol, har 20.000 studerede fordelt på 21 uddannelser – herunder læreruddannelsen.

»Jeg glæder mig til samarbejdet i såvel bestyrelsen som med ledelse, medarbejdere og studerende på Københavns Professionshøjskole. Jeg er glad for og spændt på at tage del i den helt nye opgave, der ligger i fusionen af de to professionshøjskoler,« siger Jesper Fisker i en pressemeddelelse.

På et konstituerende møde torsdag har Københavns Professionshøjskole fået bestyrelsen på plads, og ud over den nye formand Jesper Fisker er Vibeke Westh, kredsformand i Dansk Sygeplejeråd, udpeget til næstformand.

»Det er en yderst kompetent og stærk bestyrelse med lige dele kontinuitet og fornyelse, vi har fået på Københavns Professionshøjskole. Jeg glæder mig utrolig meget til, at vi sammen skal realisere vores mange og store fælles ambitioner,« udtaler Stefan Hermann, rektor på Københavns Professionshøjskole.

Der er officiel åbningsreception for Københavns Professionshøjskole fredag 8. juni.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Prøv os gratis i 14 dage

Få adgang til Politiken Skoleliv med et gratis prøveabonnement

Ja tak

Forsiden