Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
 • Jens Dresling

  Abonnement

  Med et abonnement på Politiken Skoleliv bliver du dagligt opdateret på nyt fra skoleverdenen.

  Med et abonnement kan du

  • Læse alle artikler skrevet af Politiken Skolelivs redaktion
  • Følge med i debatten og nyhedsoverblikket
  • Læse vores indhold på computer, mobil og tablet
  • Og endelig får du hver dag vores nyhedsbrev

  To typer abonnement

  1. Et personligt abonnement for et bestemt antal personer, der hver får et personligt Medielogin.
  2. Hvis I er mange, som ønsker at læse med, kan vi lave en IP-løsning, hvor alle på arbejdspladsen får adgang.

  Priser

  Priser på abonnementet afhænger af, hvor mange personer der skal have adgang til Politiken Skoleliv. 
Vi sammensætter abonnementer individuelt efter behov, fra 1 brugeradgang til IP-baserede løsninger.

  Kontakt os for at høre om mulighederne.

  Kontakt

  Politiken Skolelivs serviceafdeling:

  Tlf.: 7174-7673 (mandag til fredag kl. 8-15, torsdag til kl. 17)

  Mail: service.skoleliv@pol.dk

  Prøv gratis

  Du er meget velkommen til at prøve Politiken Skoleliv gratis og uforpligtende i 14 dage. Du kan oprette dig som bruger her.

  Vilkår

  Vær opmærksom på, at din adgangskode til Politiken Skoleliv er strengt personlig og ikke må deles med andre.

  Abonnementsvilkår

  Vilkårene omfatter

  Indeværende vilkår gælder for digitalt abonnement på en eller flere af Politiken Nichers udgivelser.

  Adgang til produktet

  Abonnementet giver adgang til nyhedsbreve og til alt indhold på den aftalte udgivelse for det aftalte antal personer. Der skal oprettes et Medielogin (se nedenfor) for at få adgang. Alternativt kan der gives adgang fra modtagerens IP-adresse.

  Medielogin

  I forbindelse med abonnementet er det nødvendigt at have et Medielogin. Medielogin indeholder blandt andet en personlig adgangskode. Det er også oplysningerne i Medielogin, der benyttes til kommunikation, fx når vi skal maile nødvendige oplysninger. 
Medielogin oprettes sædvanligvis i forbindelse med køb af abonnement. Hvis du ikke har et Medielogin, kan du oprette det her.

Medielogin skal indeholde navn, adresse, mailadresse, telefonnummer, abonnementsnummer samt en selvvalgt adgangskode. Adgangskoden er personlig og må ikke overdrages til andre. Misbrug vil medføre øjeblikkelig opsigelse af abonnementet uden kompensation. Der kan kun oprettes et Medielogin per mailadresse.

  Behandling af persondata

  De oplysninger, som bliver registreret i forbindelse med køb af et abonnement eller oprettelse af et Medielogin, behandles fortroligt og videregives ikke til tredjepart. 

Personoplysningerne bruges først og fremmest til at gennemføre det køb, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.  Der ud over kan oplysningerne bruges til markedsføring, hvor Politiken Nicher kan kontakte abonnenten med tilbud, kampagner og invitationer til arrangementer, såfremt abonnenten har givet tilladelse hertil. 

Politiken Nicher anvender cookies, som med afsæt i brugernes data bruges til at tilpasse de informationer, brugeren præsenteres for. Læs mere om vores cookiepolitik.

  Abonnenten kan til enhver tid bede om indsigt i, hvilke data vi har registreret på vedkommende, og har ligeledes krav på at blive slettet efter anmodning. Data opbevares i henhold til den enhver tid gældende persondatalovgivning.

  Udgivelsesfrekvens

  Politiken Nichers udgivelser opdateres jævnligt i mindst fyrre uger om året.

  Fortrydelsesret

  Et abonnement på en udgivelse fra Politiken Nicher er omfattet af reglen om fortrydelsesret på 14 dage. Fristen regnes for købsdatoen. Annullering skal meddeles på e-mail til service.skoleliv@pol.dk med oplysning om abonnementsnummer.

  Opsigelse af abonnementet

  Et abonnement er fortløbende, indtil det opsiges. Abonnementet kan til enhver tid opsiges på e-mail med 30 dages varsel til udløb af en betalingsperiode. Betalingsperioden løber tolv måneder, og der ydes ikke modregning. Opsigelser skal meddeles på e-mail til service.skoleliv@pol.dk med oplysning om abonnementsnummer. Manglende betaling er ikke gyldig som opsigelsesmetode.

  Rabatter og kampagner

  Enkelte abonnementer kan af særlige hensyn være solgt med rabat eller i forbindelse med en kampagne. Rabatter gælder, med mindre andet er skriftligt aftalt, kun i forbindelse med første betalingsperiode, herefter kan rabatten bortfalde eller justeres mod den til enhver tid gældende listepris.

  Ændringer i abonnementsvilkår

  Politiken Nicher A/S har til enhver tid ret til at ændre nærværende abonnementsvilkår. I forbindelse med væsentlige ændringer sker varsling over for abonnenterne efter gældende regler, idet ændringer vil blive varslet til ikrafttræden med mindst en måneds varsel.

  Reklamationer

  Ved fejl eller mangler kan Politiken Nicher kontaktes på service.skoleliv@pol.dk. 
Fejl på kundens, eller dennes udbyders, tekniske udstyr er Politiken Nicher uvedkommende. Øvrige tekniske fejl vil blive rettet hurtigst muligt, efter det er kommet til Politiken Nichers kendskab. Som udgangspunkt godtgøres der ikke for nedetider. Der gøres opmærksom på, at købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på købet.

  Ophavsret

  Ophavsretten til redaktionelt materiale bragt på Politiken Nichers sites tilhører Politiken Nicher A/S. Det er tilladt at citere fra Politiken Nichers indhold, når det sker inden for rammerne af god citatskik og med tydelig angivelse af kilde.

  Abonnenter må kopiere artikler i et enkelt eksemplar til eget brug, men det er ikke tilladt derudover at kopiere, distribuere eller på anden måde videreudnytte materiale fra Politiken Nicher uden forudgående aftale herom. Dette gælder også videreformidling på mail eller i anden digital form.

  Om Politiken Nicher A/S

  Politiken Nicher A/S er et selvstændigt selskab ejet af Politiken.

  CVR-nummer: 26019494

  Adresse:

  Politiken Nicher A/S

  Studiestræde 43, 2.

  1
455 København K

  Politiken Nicher A/S udgiver uddannelsessitet Politiken Skoleliv.